TINKTURE

POČETNA / TINKTURE

Antistres

990,00 RSD

Način upotrebe: Po potrebi od 70 do 140 kapi, obično pred odlazak na počinak. Kod ozbiljnijih problema 70 kapi 4-6 puta na dan, a kod težih slučajeva 170 kapi 7-9 puta na dan.

Sastojci: Valerijana (Valeriana officinalis- radix), lobelija (Lobelia inflata), hmelj (Humulus lupulus), plava stanićarka (Caulophyllum thalictroides – radix), divlji jam (Dioscorea villosa – radix), kapica (Scutellaria Lateriflora), divlji ruzmarin (Actaea racemosa – radix).

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno

Zapremina: 50 ml


NAČIN PORUČIVANJAZapremina: 50 ml


Miran sanVećina medicinske i naučne zajednice je konačno prihvatila koren valerijane kao farmakološki aktivnu biljku. Čak i cenjeni Merkov priručnik navodi njenu terapeutsku kategoriju kao “sedativnu.” Lobelia, divlji ruzmarin, plava stanićarka i koren divljeg jama, sve imaju poštovanje u tradicionalnoj biljnoj medicini Američkih indijanaca, kao sedativne i antispazmodične (protiv grčeva) biljke za opuštanje uma i tela. Iako se trenutno ne koriste mnoge od ovih biljaka i ostaju nepoznate savremenim američkim doktorima, ipak su i dalje poznate širom sveta. Vi ćete naći valerijanu, lobeliju i hmelj kako se prodaju u apotekama širom sveta. Mnogi doktori širom sveta (koji se ni približno ne bave prirodnim lečenjem) i dalje koriste ove biljke.

Biljke u Antistres formuli su veoma poznate po relaksaciji i spavanju. One će vas opustiti i osloboditi stresa i nervne napetosti, kao i eventualnih mišićnih grčeva. One su takođe veoma efikasne za noćno nespokojstvo i za stvaranje divnog, miranog sna. Iako ove biljke sadrže opojne sastojke, oni su poznati po jakoj sposobnosti da opuste telo i rasteretiti uznemirene nerve.

Visoka cena nesanice i stresa

Činjenica
80% Amerikanaca pati od nesanice u određenom trenutku svake godine. Nesanica je direktno povezana sa povećanim nesrećama na radu, nezgodama motornih vozila, pogoršanog učinka, smanjene produktivnosti, povećane bolesti, depresije i alkoholizma.

Činjenica
Stres je povezan sa šest vodećih uzroka smrti u SAD-u: srčanih oboljenja, raka, bolesti pluća, nesreće, ciroza i samoubistva, pored imunološkog deficita, gubitka memorije i gojaznosti.

OPREZ: Ova formula sadrži prirodni lobelin, veoma moćan alkaloid. Ne koristite ako ste trudni ili dojite !.
Napomena: Ako neko od korisnika ima religijsku ili emotivnu averziju prema alkoholu, neka svoju dozu (određeni broj kapi tinkture namenjen trenutnoj konzumaciji) ukapa u vruću vodu ili čaj i alkohol će u vidu pare napustiti jedinjenje (ispariti), jer je tačka ključanja etil-alkohola 78,37°C.

Ostavi komentar