TINKTURE

POČETNA / TINKTURE

Imuno#1

590,00 RSD

Imuno#1 formula je moćna i efikasna formula za imunitet.


Sastojci: Sveži koren ehinacee (Echinacea purpurea – radix), sveži beli luk (Allium sativum), ljuta paprika (Capsicum annuum).

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno

Zapremina: 50 ml

Napomena: Ako neko od korisnika ima religijsku ili emotivnu averziju prema alkoholu, neka svoju dozu (određeni broj kapi tinkture namenjen trenutnoj konzumaciji) ukapa u vruću vodu ili čaj i alkohol će u vidu pare napustiti jedinjenje (ispariti), jer je tačka ključanja etil-alkohola 78,37°C.

NAČIN PORUČIVANJA

Zapremina: 50 ml

Ehinacea deluje na dva načina. Prvi, ehinacea je naučno dokazana da merljivo povećava broj imunih ćelija u telu, poput makrofaga, ubice T ćelija, B ćelija, granulocita i važnih imuno hemikalija koje se bore protiv infekcija i bolesti. Drugo, ehinacea stimuliše ove imune ćelije do povećanog nivoa aktivnosti. Ehinacea takođe značajno povećava mogućnost fagocita – vaša bela krvna zrnca da unište mikroorganizme kao što su bakterije, virusi i gljivice. Ove aktivnosti će vam efikacije pomoći u borbi protiv infekcije i bolesti, a takođe vas zaštiti od budućih invazija bolesti.

“Jedan-dva udarca”

Ehinacea će poboljšati, stimulisati i ojačati imuni sistem da vas zaštiti. Beli luk stvara ambijent koji je neprijateljski raspoložen prema uljezima, i dokazano je u laboratorijskim uslovima da stvara snažnu zaštitu od svih vrsta štetnih i smrtonosnih bakterija, virusa, gljivica i bilo kojih drugih patogena.


10 puta efikasnija
Ljuta paprika unapređuje zdravlje krvi i limfe. Dodavanje ovog sastojka čini ovu formulu i do 10 puta efikasnijom od ostalih proizvoda od ehinacee.

Danas je slab imuni sistem kod ljudi česta pojava, naročito u našem brzom, stresnom i toksinima zahvaćenom društvu. Ovakav oslabljen imunitet je opasan u svakom trenutku, ali posebno tokom hladnog perioda i sezone gripa. Postoje doslovno na stotine drugih poznatih i istraženih zdravstvenih koristi od uzimanja ehinacee. Moć i efikasnost ehinacee ju je učinilo biljkom broj 1 za jačanje imuniteta i najprodavanijom lekovitom biljkom u SAD-u. A sada, uzmite najbolje!

Način upotrebe: Od 70 kapi 3 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Kod teških slučajeva može da se uzima i do 70 kapi na svakih 60 minuta. Nakon svakih 14 dana konzumacije, pravi se pauza od 7 dana. Zatim se pije još 14 dana, nakon toga se pravi pauza 28 dana. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.Ostavi komentar