TINKTURE

POČETNA / TINKTURE

Mozak

590,00 RSD

Napomena: Ako neko od korisnika ima religijsku ili emotivnu averziju prema alkoholu, neka svoju dozu (određeni broj kapi tinkture namenjen trenutnoj konzumaciji) ukapa u vruću vodu ili čaj i alkohol će u vidu pare napustiti jedinjenje (ispariti), jer je tačka ključanja etil-alkohola 78,37°C.

Sastojci: Sveži list ginka (Gingko biloba), sveži ruzmarin (Rosmarinus officinalisor), gotu kola (Centella asiatica), ljuta paprika (Capsicum annuum), koren iđirota (Acorus calamus), plod kole (Cola acuminata).

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno

NAČIN PORUČIVANJA

Zapremina: 50 ml

Ginko biloba povećava dotok krvi i kiseonika u mozak. Klinički je dokazano da potpomaže zdravlje mozga. On čak povećava sposobnost pamćenja, pomaže u slučaju demencije, daje osećaj fizičkog i emocionalnog blagostanja, poboljšava zdrav sluh i vid i još mnogo, mnogo toga. Ginko je snažna i efikasna pomoć zdravoj cirkulaciji, pozitivnom mentalnom stavu i rešava mnoge probleme vezane za slabu cirkulaciju.

Ginko je 100 puta efikasniji kada se pomeša sa ljutom paprikom! Ljuta paprika povećava protok krvi u glavu brže i efikasnije od bilo koje druge poznate biljke. To je razlog zašto, kada je uzmete, vaše lice pocrveni. Glavni uzrok žalbi obolelih je najčešće povezan sa slabom cirkulacijom u obolelom delu tela, blokirajući ga da dobija sve što mu je potrebno (hrana, kiseonik, voda..) od ostalog dela tela. Kada je ovo područje blokirano, odvojeno, zatvoreno, zdravstveni problemi se uvek sele u taj deo tela. Ljuta paprika razbija ovu blokadu i vraća život celom telu. Ljuta paprika povećava protok krvi u glavu brže i efikasnije od bilo koje druge poznate biljke. To je razlog zašto, kada je uzmete, vaše lice pocrveni. Glavni uzrok žalbi obolelih je najčešće povezan sa slabom cirkulacijom u obolelom delu tela, blokirajući ga da dobija sve što mu je potrebno (hrana, kiseonik, voda..) od ostalog dela tela. Kada je ovo područje blokirano, odvojeno, zatvoreno, zdravstveni problemi se uvek sele u taj deo tela. Ljuta paprika razbija ovu blokadu i vraća život celom telu.
GinkoGinko biloba se koristio vekovima unazad i davao je dobre rezultate, ali ovi rezultati nisu ni približni onima koji se dobijaju kada se pomeša sa ljutom paprikom. Tek tada možete da iskusite pravu lekovitu moć Ginko bilobe i šta ovo čudo od biljke može da uradi za vaš mozak.

Primenom ove biljne formule u vidu tinkture sprečava se stvaranje krvnih ugrusaka koji mogu da dovedu do pojave šloga, izliva krvi u mozak i ostalih nesagledivih posledica po moždanu vitalnost. Takođe daje velike rezultate u poboljšanju sluha i vida delujuci na konkretne nerve snabdevajući ih sa znatno većom količinom zdravije krvi koja se prečišćava prilikom procesa lečenja prirodnim putem znatno bogatijom kiseonikom i ostalim nutrijentima i hranljivim sastojcima koji su u stvari suština i poenta lečenja. Doprinosi poboljšanju opsteg psiho-mentalnog stanja pacijenta. Povećava mentalnu svežinu, ostroumnost i britkost, jednostavno rečeno pacijent se oseća mentalno svežije i ornije sto je posledica direktnog delovanja konkretnog lekovitog bilja u dotoku vise kiseonika do ćelija moždanog sistema koje počinju bolje i efiaksnije da obavljaju svoje predodređenje funkcije.Mozak, kao i bilo koji drugi organ, treba da usvoji hranu, a zatim da eliminiše otpad. Kada je mozak ne može da obavi ove osnovne funkcije, ta blokada dovodi do nagomilavanja otpada, toksina, mulja, sluzi, plaka, kako god želite da je zovete, i izaziva da vaš mozak biva zapušen, što onda može da dovede do hiljadu bolesti, od Alchajmerove bolesti, prerane demencije, senilnosti, očnog i slušnog poremećaja do paralize. Alchajmerova bolest će pogoditi više od 14 miliona stanovnika SAD-a u narednoj deceniji.

Način upotrebe: Od 70 kapi 4 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.


Zapremina: 50 ml

Ostavi komentar