TINKTURE

POČETNA / TINKTURE

Srce

590,00 RSD

Formula “Srce” je napravljena od kvalitetnih bobica crvenog gloga ubranih u divljini, koje oblažu i štite vaše srčane ćelije. One sadrže brojne fitohemikalije, flavonoide i druga hemijska jedinjenja koja direktno ulaze u srčani mišić, vezuju se za ćelije srca, koje pomažu da vaše srce pumpa lakše i sa više snage. Ove bobice, takođe potpomažu zdravlje srčane cirkulacije i pravilnih otkucaja srca, kao i snažan srčani podsticaj starijim osobama, dajući im više energije. S druge strane, ako ste imali srčani napad, ćelije srca se dva puta brže obnavljaju i trpe manje štete ako je glog prisutan u krvi.


NAČIN PORUČIVANJAZapremina: 50 ml

Kaktus Grandiflorus sadrži srčani glikozid koji povećava snažno pumpanje srca, bez povećane potrebe za kiseonikom u srcu.
Srdačica ima jak uticaj na regularnost srčanih otkucaja.

Ljuta aleva paprika koja je veoma odličan stimulans, snižava krvni pritisak, pomaže da krv dođe do svih delova tela i tako smanjuje pritisak sa srca, u kombinaciji sa đumbirom je pravi dinamički tandem u poboljšanju cirkulacije i otklanjanja pritiska sa srčanog mišića. Neizostavni sastojak je beli luk koji proređuje krv, povećavajucć nivo korisnog HDL holesterola koji otklanja masti i masne naslage i prosleđuje ih do jetre, u kombinaciji sa crvenom detelinom (koja je najjači prirodni čistač i razređivač krvi) daje najefektivnije rezultate.

Glog i ljuta aleva paprika takođe sačinjavaju jedan od najjačih dinamičkih tandema koji pomaže kod aritmije, neredovnih otkucaja srca, tahikardije, angine, ubrzanih otkucaja srca, podrhtavanja srca, kongestivnog zastoja srca (ovde je od vitalnog značaja proređivanje krvi, jer je toliko gusta da ne moze da dođe do bubrega koji treba da je pročiste od otpadnih tečnosti pa je čovek u stadijumu kao da se „davi u svojoj sopstvenoj otpadnoj tečnosti koju organizam ne moze da izbaci i izluči“).

Način upotrebe: Od 70 kapi 4 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

Napomena: Ako neko od korisnika ima religijsku ili emotivnu averziju prema alkoholu, neka svoju dozu (određeni broj kapi tinkture namenjen trenutnoj konzumaciji) ukapa u vruću vodu ili čaj i alkohol će u vidu pare napustiti jedinjenje (ispariti), jer je tačka ključanja etil-alkohola 78,37°C.Sastojci: Plod crvenog gloga (Crataegus laevigata), sveži cvetovi crvene deteline (Trifolium pratense), sveže stablo i cvet kaktusa Grandiflorus (Selenicereus grandiflorus), srdačica (Leonurus cardiaca), sveži beli luk (Allium sativum), sveži koren đumbira (Zingiber officinale), ljuta paprika (Capsicum annuum).

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno

Zapremina: 50 ml

Ostavi komentar