TINKTURE

POČETNA / TINKTURE

Detoks

990,00 RSD


Sastojci: Cvet crvene deteline (Trifolium pratense), čaparal (Larrea tridentata), koren čička (Arctium lappa – radix), sok od belog luka (Allium sativum), lobelija (Lobelia inflata), habanero paprika (Capsicum chinense), koren štavelja (Rumex crispus), koren vinobojke (Phytolacca decandra), koren mahonije (Mahonia aquifolium).

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno

Napomena: Ako neko od korisnika ima religijsku ili emotivnu averziju prema alkoholu, neka svoju dozu (određeni broj kapi tinkture namenjen trenutnoj konzumaciji) ukapa u vruću vodu ili čaj i alkohol će u vidu pare napustiti jedinjenje (ispariti), jer je tačka ključanja etil-alkohola 78,37°C.NAČIN PORUČIVANJAZapremina: 50 mlOva formula je zasnovana na kombinaciji čuvene Hoksejeve formule i dr Kristoferove formule od crvene deteline (oba travara su hapšena u više navrata zbog ovih formula), kao i mnogih sličnih moćnih (za čišćenje krvi) formula iz celog sveta.

U nastavku slede opšte poznate činjenice iz visoko cenjenih i prihvaćenih medicinskih tekstova. Prema farmakološkim priručnicima, Čaparal sadrži nordihidrogvajaretinsku kiselinu. Prema Merkovom priručniku (jedan od najuglednijih medicinsko-hemijskih knjiga na svetu), ova kiselina iz Čaparala je navedena kao antioksidant sa terapijskom kategorijom antineoplastičkog-agensa koji sprečava razvoj, rast i širenje malignih ćelija (prema Taberovom enciklopedijskom medicinskom rečniku). Čaparal u sebi sadrži hemikalije koje su najjači prirodni antioksidanti koji će potpuno uništiti tumor u vašem telu. Kako dr Šulc kaže: “Rekao sam da zbog njega tumori ispadaju iz tela. To je neverovatno. Tumori ispadaju iz tela. Indijanci su ga koristili za tu svrhu. Oni su znali. Znali su da od čaparala tumori nestaju.“Ove činjenice nikako ne treba da vam umanje snagu i dejstvo crvene deteline koja je isto tako nezamenljiva u čiscenju krvi i organizma uopste.
ČaparalMaksimizirajte čišćenje

Dr Šulc savetuje da svaki pacijent potroši jednu bočicu formule Detoks na nedeljnom nivou. Ovo je veoma moćna formula za čišćenje koja otklanja nagomilane toksine i otrove iz krvi, telesnih masti i ćelija. Ove biljke se koriste u biljnim medicinskim klinikama širom sveta za čišćenje nagomilanih toksina i otrova iz tela, i postale su poznate po svojoj efikasnosti. “Biljke u ovoj formuli su klasični i tradicionalni čistači krvi i limfe, i to su upravo one biljke koje sam uspešno koristio dugi niz godina u mojoj klinici.” – dr Šulc

OPREZ: Ova formula sadrži abortificirajuća (prekid neželjene trudnoće) svojstva. Ne koristite ako ste trudni ili dojite. Kao zamenu koristite tinkturu “Krv” u kojoj su izbačene biljke koje mogu dovesti do pobačaja.


Način upotrebe: Od 70 kapi 3 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.Sastojci: Cvet crvene deteline (Trifolium pratense), čaparal (Larrea tridentata), koren čička (Arctium lappa – radix), sok od belog luka (Allium sativum), lobelija (Lobelia inflata), habanero paprika (Capsicum chinense), koren štavelja (Rumex crispus), koren vinobojke (Phytolacca decandra), koren mahonije (Mahonia aquifolium).

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno

Napomena: Ako neko od korisnika ima religijsku ili emotivnu averziju prema alkoholu, neka svoju dozu (određeni broj kapi tinkture namenjen trenutnoj konzumaciji) ukapa u vruću vodu ili čaj i alkohol će u vidu pare napustiti jedinjenje (ispariti), jer je tačka ključanja etil-alkohola 78,37°C.

Zapremina: 50 ml

Ostavi komentar